×

A kapcsolat biztonságáról

A symbion.eu rendszer titkosított (SSL kódolt, https://) kapcsolaton keresztül működik. Minden a rendszerben végrehajtott tranzakció 256 bites kóddal van biztosítva a belépés pillanatától. Ez annyit jelent, hogy minden az Ön gépe és a webszerver (adatbázis) közötti adatcsere kódolva történik.

Az SSL tanúsítványok amellett, hogy hitelesítik az őket használó szervert, titkosítással teszik biztonságossá a szerver és a kliens (az Ön számitógépe) számítógépek között folyó elektronikus kommunikációt. Ezzel biztosítják az Ön adatainak védelmét. Az SSL milliók által használt eljárás annak érdekében hogy az online végrehajtott tranzakciók védettek és biztonságosak legyenek.

A https-t a Netscape fejlesztette ki, hogy a webes kommunikáció titkosítható és hitelesíthető legyen. Ezt ma széles körben használják a biztonságilag kritikus kommunikációknál, mint például a fizetési tranzakciók vagy a felhasználói jelszavas bejelentkezések.

Az adatbiztonságról

Minden felhasználónk adatát bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél felé csak ellene folytatott adóügyi eljárás esetén adjuk ki. Az adatbázis tartalmát napi mentéssel biztosítjuk, amely egyrészt a kiszolgálószerveren, emellett pedig egy attól fizikailag elkülönülő tárolóegységen történik.